Kantoor Meijers in Rotterdam meest gelezen bericht in juni

Het huren door Meijers van kantoorruimte in het VNAB-gebouw in Rotterdam is het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in juni. Het bericht  werd door ruim 850 lezers bekeken. Op korte afstand  volgen de opvolgingen bij Crawford & Company  van Marius Rijnten door Dennis Jansen en die van kantoormanager Eindhoven Bart de Vos door Tom Doomen (bijna 800 views). Daarna volgen de benoeming van Joep Vercauteren bij Holland Verzekeringsmakelaars, die van Alex Kempe bij HDI Global SE en het bericht over de speech van Niels de Kock bij de Haringparty van Crawford & Company

De Top-10 wordt gecompleteerd door de start overstap van Pieter van Rossum naar Marsh, de lancering van Chubb van een nieuw team om tussenpersonen te helpen in de Benelux snel zaken te doen, de aanstelling van Marnix de Kievit bij DUAL Beneluxx, het In Memoriam van Kees Timmermans en – ex aequo – het nieuwe directieteam van Eccclesia en RiFD’s Top 100 van meest invloedrijke personen in de branche.

 In juni werd de website van Risk & Business bezocht door 39.014  brancheprofessionals, gemiddeld 1.300 per dag, meer dan de 32.452  (1.082 per dag) vorig jaar juni. In de eerste zes maanden van dit jaar bezochten 266.446 personen de website, 32.930 (14,1%) views meer dan de 233.516 een jaar eerder.