HDI Risk Consulting versterkt zich met twee junior Risk Engineers 
HDI Risk Consulting heeft zich deze maand versterkt met twee junior Risk Engineers:  Rohid Thakoerdien en Tobias Keizer, die hun kennis en kunde inzetten  als Junior Risk Engineer  terwijl ze tegelijkertijd worden opgeleid tot een ervaren Risk Engineer.

Met een achtergrond als projectleider bij Eurovins sloot Rohid zich in 2022 aan bij HRC voor het herstructureren en bewaken van de planning. Zijn eerder opgedane ervaring heeft hem doen beseffen dat een adviserende rol hem erg aantrekt. Nu wil hij zich ontwikkelen in deze rol en zijn toekomst voortzetten als Risk Engineer.

Onlangs afgestudeerd voor zijn Master in Science and Business Management en met een passie voor scheikunde gaat Tobias zich richten op energietransitie en toekomstige verzekerbaarheid: “Ik kijk er enorm naar uit om het vakgebied risk engineering te leren met een specialisatie in de chemische industrie. Echter blijft mijn interesse niet alleen beperkt tot het raakvlak tussen chemie en risk engineering. Mijn interesse omvat het raakvlak tussen chemie en verzekeringsindustrie in zijn geheel.”.