Beëindiging samenwerking Bouwend Nederland met Aon meest gelezen bericht in oktober

De beëindiging van de jarenlange samenwerking met Aon door Bouwend Nederland is met bijna 1.800 views het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in de maand oktober.  Op afstand volgt de versterking van het Nederlands team van Liberty Specialty Markets met een viertal medewerkers, dat 1.155 keer werd bekeken. Daarna volgen de benoeming van Ron Verhulsdonck  als Country Manager Property & Casualty (P&C) voor MS Amlin Insurance in Nederland en België (843 views), de benoeming van Jeroen den Tex als zijn opvolger bij Chubb als Country President voor de Benelux (791) en de aanstelling van Guy Heuijerjans als Specialist Broker Liability bij Claeren Beurs (525).

De Top-10 wordt gecompleteerd door de uitbreiding van het productenpalet en het medewerkerskorps bij QBE Nederland, de benoeming van Mandy van der Zalm bij de PIB Group, ihet overlijden van DEKRA-expert Jan Krijnen,  de start van de Marine Hub bij DUAL en aanstelling van Aram Stoop en Pim de Pooter en het magazine-bericht waarin Klaudia den Ouden de ambitieuze toekomstplannen van Claeren Beurs belicht..

 In oktober  werd de website van Risk & Business bezocht door 46.314   brancheprofessionals, gemiddeld 1.494 per dag, vijf minder dan het bezoekersaantal van vorig jaar oktober. In de eerste tien maanden van dit jaar bezochten ruim 430.126 personen de website, 14,278 views (3,4 %) meer dan de 415.848  een jaar eerder in dezelfde periode