All on board! NARIM Congres in teken 25 jarig jubileum op SS Rotterdam

NARIM bestaat 25 jaar! “Dat is een uitgelezen moment om dit groots te vieren tijdens een speciale tweedaagse jubileumeditie van het NARIM Congres op maandag 27 en dinsdag 28 september 2021. We gaan ervan uit dat corona ons dan niet in de weg zit, dus organiseren we een fysiek congres en wel op de SS Rotterdam, het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd”, meldt de NARIM op haar website.  

All on board!

Het thema voor het jubileumcongres is ALL ON BOARD! – Continue the journey to success. “Aan de inhoud van het programma wordt momenteel hard gewerkt. Maar vanzelfsprekend zal daar een terugblik op hoogte- en dieptepunten uit die 25 jaar niet ontbreken. En natuurlijk kijken we ook vooruit”, aldus de NARIM.

De dagen worden geleid door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis. Ook de sponsoren krijgen een rol in het programma. Een aantal van hen krijgt de mogelijkheid workshops te organiseren waarin zij de deelnemers helpen hun eigen, persoonlijke journey te vervolgen. Zodra er meer informatie over het congres bekend is, kunt u dit op de NARIM  website lezen.