BMT geeft Ronald Radder de leiding voor kantoor Groningen

BMT heeft Ronald Radder aangesteld als hoofd van het kantoor in Groningen. Met ingang van 1 januari 2023 zullen zijn werkzaamheden en leiderschap op het gebied van schades, onderzoek en inspecties in de maritieme sector de noordelijke regio van Nederland en de Duitse havens bestrijken. Zijn komst van Radder, een gekwalificeerde en geaccrediteerde marine survey-specialist, betekent een uitbreiding van de diensten die rechtstreeks vanuit het kantoor in Groningen worden aangeboden, als aanvulling op de bestaande regionale marine survey- en bedrijfsactiviteiten

Dennis de Bruin, directeur van BMT’s Marine Surveys, licht toe: “De voortzetting van ons volwassen bedrijfsmerk en gevestigde diensten brengt BMT in een gunstige positie die zich leent voor een versterking en kapitalisatie-effect op lokaal niveau, waardoor BMT zijn aanwezigheid in een bloeiende dienstenmarkt in het noorden van het land, en daarbuiten, mogelijk kan uitbreiden. Meer in het bijzonder zal de groei van de diensten in onze sector BMT in staat stellen om en geavanceerde maritieme surveys en adviesdiensten op een nog grotere schaal aan te bieden in de binnenlandse mark. Met daarnaast de mogelijkheid om uit te breiden naar nieuwe partners en klanten die hun maritieme en infrastructuur-gerelateerde belangen voor havens, terminals, scheepvaart en container-/vrachtvervoer willen uitbreiden, met inbegrip van deze strategische locaties in het land, Eemshaven, Delfzijl en Harlingen, en daarbuiten in Bremen, Bremerhaven, Cuxhaven en Hamburg in Duitsland.”

Hij vervolgt:  “Het is geweldig om Ronald ‘aan boord’ te hebben in dit belangrijke gebied voor onze Marine Surveys business. Het noorden van het land is een groeiende markt voor veel van onze klanten met wie we al vele jaren een sterke staat van dienst hebben. Hij brengt een schat aan technische ervaring mee in zowel P&I- als H&M-gerelateerde schadeonderzoeken en versterkt daarmee onze dienstverlening aan onze klanten.”

Ronald Radder zegt:  “Deze rol vervult niet alleen mijn persoonlijke ambitie om in het prachtige noorden van het land te wonen, maar het is ook een synergie met en een perfecte match voor BMT om haar zakelijke mogelijkheden in de Marine Surveys industrie te laten groeien.