Tom Berhitu en Patrick Wilbrink van Ecclesia naar Schouten Zekerheid

Deze week zijn Tom Berhitu en Patrick Wilbrink gestart bij Schouten Zekerheid. Zij zijn allebei afkomstig van Ecclesia en bij hun nieuwe werkgever per 1 maart aan de slag gegaan; Tom als Adviseur Riskmanagement en Patrick als Adviseur Risk Management & Corporate Accounts.

Patrick werkt sinds 1990 in de verzekeringsbranche, waarin hij zijn  eerste schreden zette bij Bloemers Nassau als Underwriter D&O and PI. Daarna werkte hij in een soortgelijke functie bij Chubb, gedurende tien jaar als directeur Van Luin, zes jaar als directeur bij Van Ginkel & Co. Daarna was hij bijna vier jaar werkzaam als Sales Manager bij Concordia Holland Insurance en de afgelopen zeven jaar als Account director | International Desk Manager bij Ecclesia en rechtsvoorgangers.

Tom begin zijn loopbaan in de verzekeringsbranche in 2000 als Account Manager bij Marsh. Na acht jaar maakte hij de overstap in een soortgelijke functie bij Concordia de Keizer en werkte hij daarna als Senior Accountmanager bij Howden en de afgelopen ruim4 ,5 jaar  in dezelfde functie bij Ecclesia.