Steven Verhaar nieuwe Senior Account Executive van DUPI Underwriting Agencies

Op 1 augustus a.s. treedt Steven Verhaar in dienst bij DUPI Underwriting Agencies als Senior Account Executive. Steven volgt Reinier Jansen op, die zich vanaf 1 juli a.s. volledig zal gaan richten op de relaties van DUPI Risk & Insurance Services.

Vanuit het team van Sales, Marketing & Communicatie onderhoudt Steven Verhaar in nauwe samenwerking met de Business Unit Directors en de Underwriters de contacten met alle makelaars. Hij zal direct rapporteren aan Anton Cornel, Managing Director DUPI Underwriting Agencies.

Steven Verhaar (56) begon zijn loopbaan in 1990 bij het toenmalige AMEV, later AMEV Interlloyd als Accountmanager Schade Provinciaal. In 2004 maakte hij als Account Manager bij Delta Lloyd zijn entree in de Rotterdamse co-assurantiewereld. In 2007 ging hij terug naar Fortis, waar hij Manager Sales bij Fortis Corporate Insurance werd en met alle Nederlandse makelaars contacten onderhield.

Eind 2011 startte hij opnieuw bij Delta Lloyd en werd als Key Accountmanager, commercieel medeverantwoordelijk voor de contacten met vrijwel alle beursmakelaars. Deze functie vervulde hij de laatste anderhalf jaar voor Nationale Nederlanden, nadat de co-assurantieportefeuille van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden werd voortgezet.