Schade-expert Hans van de Ven (BosBoon Expertise) keert terug naar Achmea; Jolanda Broeders partner bij Asselbergs & Klinkhamer en ook nieuwe banen voor Maud van Lent en Chris Baumgart

 

Ir. Hans van de Ven keert op 1 mei a.s. na ruim vier jaar terug als senior-expert CAR/Aansprakelijkheid bij Achmea, het bedrijf dat hij in april 2014 verruilde voor eenzelfde functie bij BosBoon Expertise. Hij spreekt van een moeilijke, persoonlijke beslissing. “Ik heb vier jaar met heel veel plezier gewerkt bij BosBoon Expertise. Maar toen ik werd gevraagd om bij Achmea terug te keren, heb ik lang nagedacht en ben ik uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik me als expert toch nog iets meer thuis voel bij een verzekeraar. Vandaar mijn keuze om op het verzoek van Achmea in te gaan.”

Van de Ven is 20 jaar werkzaam in het schadevak. Hij begon zijn loopbaan als acceptant/schadebehandelaar bij het toenmalige Fortis Corporate Insurance. Daarna werkte hij als (senior) expert CAR/Aansprakelijkheid bij achtereenvolgens Cunningham Lindsey, Interpolis en GAB Robins Takkenberg voordat hij voor de eerste keer in dienst trad bij Achmea.

Jolanda Broeders, sinds 1995 werkzaam bij Asselbergs & Klinkhamer, is toegetreden als partner bij de maatschap. Zij houdt zich vooral bezig met letselschadezaken.

 

 

 

 

 

Per 1 april jl. is Maud van Lent aan de slag gegaan als advocaat aansprakelijkheid en verzekeringen bij Stellichter Advocaten in Arnhem.  De afgelopen 6,5 jaar werkte zij in dezelfde functie bij Dirkzwager Advocaten en Notarissen in Arnhem.

 

 

 

 

 

Chris Baumgart  heeft de overstap gemaakt van Howden Insurance Brokers Nederland  naar Post & Co, waar hij in dezelfde functie – als claimshandler – werkzaam zal zijn. Eerder werkte hij gedurende 5 ¾ jaar bij Aon Risk Solutions als schadebehandelaar Aon Risk Solutions.