Robert van der Schaaf neemt voorzitterschap platform Volmachtgevende verzekeraars over van Jaap de Louw

}

Robert van der Schaaf neemt het voorzitterschap van het platform Volmachtgevende verzekeraars over van Jaap de Louw (Achmea, foto)). Robert van der Schaaf is reeds portefeuillehouder volmachten binnen het sectorbestuur Schade en hiermee ontstaat een directe lijn tussen sectorbestuur en het platform.

De Louw is 4,5 jaar voorzitter geweest van het platform. Hij heeft met zijn diepgewortelde kennis over de volmachtketen en vol passie invulling gegeven aan zijn rol als voorzitter. Hij blijft lid van het platform in de functie van vice-voorzitter. De wisseling van de wacht vindt plaats in het kader van verdere opschaling van het volmachtdossier. Het Verbond spreekt haar dank en waardering uit voor de wijze waarop De Louw zijn rol heeft ingevuld en wenst de nieuwe voorzitter veel succes!

Het dossier volmacht is de afgelopen periode weer verder op de kaart gezet. Verschillende grote uitdagingen zijn benoemd in het position paper Volmachten dat eind vorig jaar werd gepubliceerd. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is naast Van der Schaaf, Leon van Riet als extra portefeuillehouder benoemd in het sectorbestuur Schadeverzekering. De extra inzet wordt ook ondersteunt vanuit het Verbondsbureau. Zo gaat Peter Vogelsang als senior adviseur het dossier versterken.