Nieuwjaarstransfers in makelaarsland: Sabrina Brevé , Lizette van der Laan, Reginald Matthiessen, Gioia de Graaf, Tim van der Loop en Vita Kovalenko


Ook in makelaars zijn het nieuwe jaar tal van brancheprofessionals van start gegaan in een nieuwe baan. Zo is Sabrina Brevé het Liability-team van Marsh Nederland komen versterken. Na haar universitaire studie is ze begonnen bij Zilveren Kruis en via GrowWork en Zicht, waar ze twee jaar werkzaam was als klantadviseur particulieren , kleinzakelijk en Zakelijk Risicoadviseur Grootzakelijk in 2021 begonnen bij Marsh als Client Advisor Corporate.

VCN Beurs heeft Lizette van der Laan aangetrokken als multbranche-sluiter. Zij is afkomstig van Insurance Managers, waar zij de afgelopen 4,5 jaar werkzaam was als Commercieel Medewerker. Eerder wekte zij bijna drie jaar als verzekeringsadviseur bij Univé en ruim een jaar als Klantadviseur bij SNS Bank.

Reginald Matthiessen  is begonnen bij Schouten Zekerheid in de functie van  Senior Specialist Aansprakelijkheid. Hij is afkomstig van SUREbusiness waar hij de afgelopen bijna drie jaar werkzaam was als Acceptatiespecialist. Reginald is sinds 1989 werkzaam in de verzekeringssector,waarin hij in twee perioden werkzaam was bij  Delta Lloyd in acceptantenfuncties en verder bij a.s.r. en Reaal.

Ecclesia  heeft zowel een nieuwe Sales Manager aangetrokken in de persoon van Tim van der Loop als Gioia de Graaf als Marketing Manager. Tim werkt eerder als Sales manager onder meer bij Schouten Zekerheid en CED en was ook actief bij Interpolis en in verschillende functies bij de Rabobank. Gioia werkte laatstelijk in een soortgelijke functie bij MS Amlin en eerder als Marketing- en Communicatiespecialist bij Centraal Beheer.         

Bij Aon is Vita Kovalenko aan de slag gegaan als Senior Growth Marketing Manager Nederland. Hiervoor werkte zij onder meer als Head of marketing bij Cardano, en als marketing Manager bij Yellowstone Solutions.