Nieuwe toekomst voor twee zeer gewaardeerde medewerkers van Crawford & Company

Vincent Talle, manager operations Broadspire zal per 1 augustus 2018 Crawford verlaten. Talle heeft zich negen jaar voor Broadspire ingezet. Hiervoor heeft hij bij Nationale Nederlanden gewerkt. Zijn vertrek wordt binnen Crawford betreurd. De charismatische Talle is de drijvende kracht achter het succesvolle ‘agile’-project van Broadspire. Behalve zijn bijdragen op operationeel gebied, heeft hij een geweldige bijdrage geleverd op marketing en sales gebied, wat heeft geresulteerd in het opzetten van nieuwe business lines, nieuwe producten en het binnenhalen van veel nieuwe klanten. Talle gaat aan de slag als operationeel directeur bij Belfor.

Zoals dinsdag 22 mei bekend gemaakt gaat Rianne Baumann op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze haar dromen waar kan maken. Na ruim acht jaar voor de Nederlandse vennootschap van Crawford & Company werkzaam te zijn geweest zal Rianne Baumann, operations director non-marine, Crawford ook per 1 augustus 2018 verlaten. Zij draagt haar werkzaamheden voor 1 juni aanstaande zo veel als mogelijk over. Zij zal de komende twee maanden de tijd nemen om zich te bezinnen op haar toekomst en zich richten op het marktonderzoek ‘Digital transformation in insurance’ voor haar MBA studie.

 

Baumann weet nog niet of zij binnen de assurantiebranche of buiten de branche op zoek gaat naar een passende functie. In ieder geval niet binnen de expertisewereld. Zij wil een volgende stap in haar carrière maken. Een lastige maar ook moedige stap, omdat Crawford haar een mogelijkheid biedt om haar carrière internationaal binnen Crawford voort te zetten. “Ondanks dat ik Crawford dankbaar ben voor de geboden mogelijkheden, heb ik er toch voor gekozen om mijn kansen buiten Crawford te gaan ontdekken”, licht Baumann toe.