Nieuwe banen voor Rinke Eigenhuis, Manfred Mensink en Kim Steeghs

De Raad van Commissarissen van Donatus heeft drs. Rinke Eigenhuis (49) per 1 maart a.s. benoemd tot directeur. Samen met drs. Alphons van der Voorn zal hij de statutaire directie vormen. Rinke Eigenhuis komt van Univé, waar hij zich formulebreed bezig hield met de ontwikkeling van de klantcontactstrategie. Bij Donatus wordt hij verantwoordelijk voor onder andere operations, ICT, ledenadvies, innovatie en het veranderprogramma van producten en systemen.

De afgelopen 24 jaar heeft Eigenhuis ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Onder andere vervulde hij in binnen- en buitenland verschillende directiefuncties voor RVS en Nationale Nederlanden. Hij studeerde economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Rinke Eigenhuis volgt de heer drs. Kees Veenhof op, die sinds april 2018 als directeur a.i. aan Donatus verbonden was.

Vanwege haar ambitieuze groeiplannen heeft Flyct haar afdeling Marketing & Sales uitgebreid met Manfred Mensink. Hij heeft jarenlange (senior management) ervaring opgedaan bij verschillende verzekeraars en gaat die nu inzetten om de Flyct-ambitie verder te helpen realiseren.

Troostwijk heeft deze maand Kim Steeghs aangesteld als Taxateur Verzekeringen. Zij is afkomstig van de Summa Groep, waar zij ruim negen jaar werkzaam was als medewerker Compliance en FG. In die functie hield zij zich onder meer bezig met het assisteren bij compliance werkzaamheden en bij het bedrijfsonderdeel Rise & Partners was  zij gedurende ruim een jaar als risicodeskundige o.m. belast  met het uitvoeren en verwerken van risico-inventarisaties (MKB, VVE, bedrijfsverzamelgebouwen etc) en met het uitvoeren van herbouwwaardebepalingen op locatie en op afstand (bedrijven en particulieren).