Nieuwe banen voor Eddie ter Beest (Hanselman Groep), Gijs de Bruin (CL), Niels Teeuw (Navigators) en Tristanig Verheul (Lengkeek)

 

De  arbeidsmarkt-carrousel in verzekerings- en expertiseland draait volop. Zo zijn onder meer Eddie ter Beest, Niels Teeuw en Tristanig Verheul recentelijk aan de slag gegaan bij een nieuwe werkgever, terwijl Gijs de Bruin dat per 1 januari a.s. doet.

Op 1 november 2017 is Eddie ter Beest bij de Hanselman Groep in dienst getreden. Hij is fulltime aan de slag gegaan als schade-expert voor de vakgroep Brand en zal daarnaast ook de rol als coördinator van de betreffende vakgroep op zich nemen. Waar nodig zal hij ook werkzaamheden verrichten voor onze vakgroep Waardebepalingen. Eddie ter Beest is afkomstig uit de Univé-organisatie, waar hij gedurende bijna 25 jaar diverse functies heeft vervuld op gebied van schadebehandeling, calamiteitenbegeleiding en waardebepaling. Hij heeft tevens ruime ervaring opgedaan in diverse managementfuncties parallel aan zijn inhoudelijke taken. “Wij zijn erg blij met de komst van Eddie en zien hem als waardevolle aanvulling voor onze organisatie”, aldus het management van de Hanselman Groep.

 

 

Bij Navigators Netherlands, dat per 1 november jl. Bart Hoogstad heeft aangesteld als Claims Marine Manager Benelux, is per dezelfde datum Niels Teeuw in dienst getreden in de functie van Marine Underwriter. Hij werkte de afgelopen 2,5 jaar als Junior Underwriter Marine bij HDI Global SE en daarvoor drie jaar als Loss Adjsurer Marine & Transportation.

 

 

Bij Lengkeek, Laarman & De Hosson is Tristanig Verheul in oktober gestart als Schade-expert. Hij is afkomstig van Cunningham Lindsey Nederland, waarin hij de afgelopen 8,5 jaar in een soortgelijke functie werkzaam was.

 

 

 

 

 

Per 1 januari a.s. stapt Gijs de Bruin over  van de Hanselman groep naar Cunningham Lindsey. Hij zal vanuit kantoor Rotterdam als Senior Expert binnen de vakgroep Property Expertisezijn werkzaamheden gaan verrichten. “Na het vertrek van Tristanig Verheul zij we op zoek gegaan naar nieuwe collega’s. Wij zien de komst van Gijs de Bruin met veel enthousiasme tegemoet”, zegt CEO Jeroen Fröhlich. Gijs de Bruin is sinds 2002 werkzaam in de schade-expertisebranche, waarin hij als senior-expert werkzaam was bij EMN, Vanderwal & Joosten en de Hanselman Groep.