Liberty Specialty Markets versterkt zich opnieuw met twee medewerkers: Jelmer Andela en Saskia Altink

0

 

 

Liberty Specialty Markets breidt per 1 december a.s. zijn team aan specialisten verder uit met Jelmer Andela (ex Chubb) als Senior Underwriter Cyber en Saskia Altink als underwriter Beroepsaansprakelijkheid. Volgens Country Manager Benelux Rob Groenen zullen  de komende maanden nog meer benoemingen bekend worden gemaakt. “Willen de ambitieuze groeiplannen van Liberty Specialty Markets voor Continentaal Europa en zeker ook voor Nederland gerealiseerd kunnen worden dan moeten wij onze organisatie verder versterken. De groei moet worden gerealiseerd in de navolgende lines of business: D&O, Fraude, Financiële Instellingen, Beroepsaansprakelijkheid, AVB, Milieuaansprakelijkheid en Fine Art & Specie. Na het aantrekken van Paul Seip heeft Fine Art & Specie een vliegende start gemaakt en duidelijk is dat de Nederlandse en Belgische markt Liberty als nieuwe  ‘speler’ heeft omarmd op gebied van kunstverzekeringen.

Jelmer Andela treedt op 1 december a.s. in dienst bij Liberty Specialty Markets in Nederland. Hij is afkomstig van Chubb waar hij 9 jaar heeft gewerkt als senior underwriter. Bij Liberty Specialty Markets gaat Jelmer Andela zich bezighouden met de ontwikkeling van cyberverzekeringen, niet alleen in Nederland maar ook in de andere landen van Continentaal Europa waar Liberty is gevestigd (Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland). Hij zal verantwoordelijk worden voor de opbouw van cyberteams en -portefeuilles in de genoemde landen. Naast kennis op het gebied van cyber brengt hij  ook ervaring naar Liberty op het gebied van andere Financal Lines-verzekeringen waaronder naast D&O, Crime en EPL ook Kidnap & Ransom. Of en op welke manier deze kennis van Jelmer ingezet gaat worden Rob Groenen nog niet met zekerheid zeggen. “Maar uiteraard zullen alle mogelijkheden worden onderzocht om de kennis en ervaring van alle Liberty medewerkers zo goed en zo breed mogelijk in te zetten.”

Daarnaast versterkt zich met Liberty Specialty Markets per 1 december a.s. ook met Saskia Altink. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en heeft na het behalen van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Recht wat omwegen bewandeld om per 1 december toch te beginnen in de co-assurantie markt als underwriter Beroepsaansprakelijheid. Volgens Rob Groenen is haar aanstelling dringend noodzakelijk om het team Beroepsaansprakelijkheid te versterken om verdere groei te realiseren.

Laat een reactie achter