Karin Roeloffs maakt overstap naar Avida International

Avida International, een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich richt op de vermogensbeheersector, heeft Karin Roeloffs aangesteld als Associate Partner.
Paul Boerboom, oprichter en managing partner van Avida International: “We zijn blij dat we Karin in ons team mogen verwelkomen. Zij brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee van de vermogensbeheer- en pensioenfondssector. Daarmee kunnen we de dienstverlening aan onze klanten verder verbeteren in een tijdperk waarin deze sectoren onderhevig zijn aan snelle veranderingen (zoals de behoefte aan nieuwe klantproposities, digitalisering en duurzaam beleggen).”
Karin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector waar zij werkzaam is geweest bij ABN AMRO, APG en Mercer. Meest recent was Karin partner bij Mercer waar zij de afgelopen 7 jaar leiding heeft gegeven aan het Investments team in Nederland. Karin heeft eerder gewerkt bij APG Asset Management waar zij hoofd was van de Client Portfolio Managers. Tijdens haar lange loopbaan bij ABN AMRO is Karin werkzaam geweest in de divisies Investment Banking en Asset Management. Binnen ABN AMRO Asset Management was Karin hoofd van het institutionele team in de Benelux.