Nieuwe toekomst voor Jan Jagers

Vandaag 1 juni 2018 treedt mr. Jan Jagers toe tot Lindesk, Expertise in Letselschade gevestigd te ’s-Hertogenbosch.

Jagers heeft, na 22 jaar werkzaam te zijn geweest als expert en manager Personenschade bij Cunningham Lindsey Nederland, besloten zijn deskundigheid in te zetten voor Lindesk om samen met mr. Maarten van der Linden, Lindesk uit te bouwen en jonge mensen op te gaan leiden. Jagers, die nu 53 jaar is, is toe aan een nieuwe uitdaging, ondanks dat hij met veel plezier bij Cunningham Lindsey aan de slag was. Hij draagt Cunningham Lindsey een warm hart toe en zal zijn collega’s missen. “Ik ben blij dat ik in goede verstandhouding ben vertrokken en dat er begrip is voor mijn stap.”, aldus Jagers. “Nu kwam deze kans op mijn pad”.

Lindesk is een organisatie die zich bezighoudt met het creëren van oplossingen bij de behandeling van letselschade. In dit complexe speelveld gelooft Lindesk dat verschillen tussen betrokken partijen nooit onoverbrugbaar zijn. Lindesk blijft op zoek naar rechtvaardige oplossingen. Dat staat centraal.

“Met Jan wordt een zeer ervaren deskundige aan ons team toegevoegd”, aldus mr. Maarten van der Linden, NIVRE Register-Expert Personenschade / NVMV Mediator en oprichter van Lindesk in januari 2018. Van 1996 tot 2007 was Van der Linden directeur Personenschade bij Cunningham Lindsey. In 2007 is hij voor zichzelf begonnen met Van der Linden Personenschade en vanaf 2008 tot oktober 2017 is hij betrokken geweest als mede-aandeelhouder bij Axell Claims. Deze samenwerking is beëindigd.

Jagers heeft afgelopen weken gebruikt om tijdens het renoveren van zijn monumentale boerderij het hoofd leeg te maken en plannen te maken voor de nieuwe onderneming Lindesk. Jagers en van der Linden willen op termijn – vooral jonge – mensen aan hen binden. Op dit moment is er geen overlap in opdrachtgevers van Lindesk en Cunningham Lindsey. In de toekomst verwacht Jagers zeker Cunningham Lindsey experts tegen te komen, daar beide bureaus aan de WA-kant werken.

Jagers is bereikbaar per e-mail Jan@lindesk.nl  en telefonisch 073-6100122.