Jacco van de Meent maakt overstap van Van Traa naar Cox Ten Bruggencate Advocaten

 

Per 1 februari a.s. sluit Jacco van de Meent zich aan bij Cox Ten Bruggencate Advocaten in  Amsterdam. Hij komt over van Van Traa Advocaten in Rotterdam, waar hij zeventien jaar werkzaam was. VAn de Meent heeft zijn sporen ruim verdiend op het gebied van verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Zijn praktijk richt zich met name op brand-, aansprakelijkheids- en transportverzekering, waarbij hij nationale en internationale verzekeraars, maar ook makelaars en verzekerden bijstaat.

Jacco van de Meent kijkt ernaar uit om bij Cox Ten Bruggencate aan de slag te gaan. “Ik heb altijd met plezier bij Van Traa gewerkt, maar deze stap biedt prachtige nieuwe mogelijkheden. Cox Ten Bruggencate combineert als boutique firm werken op het hoogste niveau met een sfeervolle bescheiden omvang, en dat spreekt mij zeer aan. Bovendien is er een bijzonder goede klik met Joeri Cox en Carlijn ten Bruggencate en ik verheug me erg op de samenwerking.”

Carlijn ten Bruggencate: “We zijn zeer enthousiast over de komst van Jacco. Zijn praktijk past prachtig in onze aandachtsgebieden.”Ook Joeri Cox verheugt zich op de samenwerking: “Dat Jacco een uitstekend advocaat en een prettig persoon is wisten we op zich al, maar het is mooi dat het dan nóg beter bij elkaar blijkt te passen.” Eminence grise Jan ter Meer, die drie jaar geleden overstapte naar Cox Ten Bruggencate, ziet Van de Meent ook graag komen: “Een prachtige toevoeging.”

Cox Ten Bruggencate is een nichekantoor met ruime ervaring, actief op de praktijkgebieden Transport & Logistiek, Internationale handel en Verzekering & Aansprakelijk­heid. In de acht jaar die het kantoor bestaat heeft het, ook internationaal, een gedegen reputatie opgebouwd. Het kantoor maakt een gestage groei door; met de komst van Jacco van de Meent bestaat het uit twaalf medewerkers, onder wie acht advocaten.