Curtis Bledsoe start als Security & Data Protection Officer bij FRISS

 

FRISS verwelkomt Curtis Bledsoe als Security & Data Protection Officer. Bledsoe heeft een achtergrond in IT security en privacy met ervaring in betaalkaarten, defensie, utilities, verzekeringen en de zorgsector. Bledsoe komt over uit de United States en heeft gewerkt met klanten in het Midden-Oosten, Afrika, Azie en Europa.

Christian van Leeuwen (FRISS CTO): “Voor een bedrijf als FRISS is het van vitaal belang te voldoen aan wet- en regelgeving. Met name op het gebied van de aankomende GDPR in Europa, maar ook daarbuiten. FRISS heeft een groeiende groep verzekeringsklanten in binnen- en buitenland. Daarom hadden we behoefte aan een persoon die specifiek belast kon worden met security en data protection. Met Curtis hebben we die persoon gevonden. Ik ben trots dat iemand met zijn achtergrond voor ons heeft gekozen.”

Custis Bledsoe over zijn aanstelling: “Ik ben ontzettend blij om onderdeel te mogen uitmaken van een energiek bedrijf als FRISS. Met mijn achtergrond op security en privacy gebied kan ik FRISS helpen om te blijven voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving, zoals de GDPR.”