Banencarrousel weer in volle gang rond de jaarwisseling

 

Rond de jaarwisseling  hebben tal van verzekerings- en schadeprofessionals een nieuwe baan of functie gekregen. Hieronder een, zeker niet volledig, overzicht.

Bij Centrum Veilig Wonen (CVW) is Geeke Feiter- van Heuvelen per 18 december jl. aangesteld als algemeen directeur. Zij volgt de onlangs overleden Peter Kruyt op, die deze functie vanaf de start 3,5 jaar heeft vervuld. Zij werkte sinds 1997 bij de ING Groep in verschillende bestuurlijke en strategische directie- en managementfuncties, laatstelijk als directeur  Particulieren Schade.

 

 

 

 

 

Per 1 december jl. is Jordy Otten in dienst getreden als Manager Risico-inzicht & Preventie bij UMG Assuradeuren, het volmachtbedrijf van UMG (Unirobe Meeùs Groep). Hij is een ervaren Risicodeskundige die sinds 2008 werkzaam was bij Delta Lloyd. Hij is tevens specialist op het gebied van brandrisico’s door elektra.  

Pieter Bakker heeft een nieuwe functie gekregen bij Troostwijk. Nadat hij begin dit jaar in dienst was getreden als consultant is hij onlangs aangesteld als directeur Sales.  Voor zijn terugkeer bij Troostwijk, waar hij van 1990 tot eind 2008 al eerder werkte,  was hij negen jaar werkzaam als  directeur bij Lengkeek, Laarman & De Hosson.

 

 

 

 

 

 

Bij Hanselman Groep is André van Brecht vorige maand aan de slag gegaan als schade-expert. Hij werkt voorheen in soortgelijke functies bij Aegon, Univé en laatstelijk bij Schadeoplossing Nederland b.v.

Ben Kramer is per 1 januari jl. in dienst getreden als risicodeskundige aansprakelijkheid bij Achmea.  Hij is afkomstig van Markel International, waar hij werkzaam was als Senior Underwriter Corporate Liability & Technical Insurance.

 

 

Bij de Bureaus in Houten, de krachtenbundeling van vijf gespecialiseerde bureaus die ondersteunende diensten leveren op het gebied van  letselschade, is per 1 januari jl. Steven Jonkman aan de slag gegaan  als letselschaderekenaar. Hij is afkomstig van de Pals Groep, waar hij een soortgelijke functie vervulde.

 

 

 

 

 

 

Met ingang van 1 januari jl. is Selma Karhan benoemd tot juridisch medewerker bij de VNAB . Zij heeft vorig jaar de opleiding HBO-rechten aan de Hogeschool InHolland afgerond en was gedurende haar studie werkzaam als projectmedewerker bij HDI en juridisch medewerker (stage) bij Özdemir Advocaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gijs de Bruin is begin deze maand aangesteld als senior expert bij de vakgroep property van Cunningham Lindsey Nederland. Hij werkte hiervoor onder meer als (senior) schade-expert bij  EMN, Vanderwal & Joosten en laatstelijk Hanselman Groep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Allianz Nederland is Marco Spruit aan de slag gegaan als branchespecialist Technische Verzekeringen. Hij werkte hiervoor bij Zurich Inurance als (senior) underwriter Property & Engineering Lines.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn functie bij Zürich wordt per 1 februari a.s. overgenomen door Brian Bos,  die sinds 2013 werkzaam was als (junior) underwriter Property   bij Generali.

 

 

 

 

 

Per 1 februari a.s. gaat Kirsti Aasestrand  aan de slag als Senior Account Manager bij AON Global Accounts & Financial Institutions. De afgelopen 14 jaar werkte zij in verschillende functies bij Crawford & Company (Nederland BV) en Broadspire, waarvan de laatste 7 jaar als productspecialist Motor & Bodily Injury Claims .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eveneens per 1 februari a.s. neemt de Vereende afscheid van manager Pools Niek Bos, die 40 jaar in de verzekeringsbranche werkzaam is geweest.