Annet Aris benoemd tot lid raad van commissarissen Rabobank

 

De Algemene Ledenraad van Rabobank heeft Annet Aris voor een periode van vier jaar benoemd tot lid van de raad van commissarissen.ADe Algemene Ledenraad heeft tevens Arian Kamp herbenoemd als commissaris voor een periode van vier jaar. Arian Kamp is commissaris van Rabobank sinds 2014.

Annet Aris (1958) studeerde Landbouwwetenschappen, richting cultuurtechniek, aan de Universiteit Wageningen en heeft een MBA-titel van INSEAD Business School. Van 1985 tot 2003 werkte zij als consultant en partner bij McKinsey in Amsterdam, London en München. Sinds 2003 is Annet Aris verbonden aan INSEAD, waar zij als Senior Affiliate Professor of Strategy onder andere doceert over “Digital transformation of society, industries and companies”. Annet Aris bekleedt diverse commissariaten, onder andere bij Randstad N.V., ASML N.V. en Jungheinrich AG.

Voorzitter van de raad van commissarissen Ron Teerlink: “We streven naar een gebalanceerde samenstelling van de raad van commissarissen. Annet Aris is met haar diepgaande kennis op het gebied van digitale transformatie en innovatie een waardevolle aanvulling op ons team.”

De raad van commissarissen van Rabobank bestaat uit Ron Teerlink (voorzitter), Marjan Trompetter (vice-voorzitter), Annet Aris, Irene Asscher-Vonk, Leo Degle, Petri Hofsté, Arian Kamp, Jan Nooitgedagt en Pascal Visée.