Willis Towers Watson organiseert ‘vakgebied overstijgend evenement’: Fit for the Future

 

Op dinsdag 30 oktober a.s. organiseert Willis Towers Watson voor de eerste keer een ‘vakgebied overstijgend evenement’ waarbij het thema ‘Fit for Future’ centraal staat. Onder leiding van futurist en trendwatcher Adjiedj Bakas zullen de aanwezigen worden meegenomen in de megatrends op het gebied van mensen, financiën en risico. Unlocking potential in people, capital and risk’.

“Inzicht in de kansen en gevaren van deze megatrends helpen u en uw organisatie fit te blijven voor de toekomst”, licht CEO Jeroen Everling toe.” Tijdens dit evenement krijgen zij de unieke kans om over de grenzen van het eigen vakgebied te kijken. Buitengewone sprekers, interactieve sessies en de gevarieerde groep deelnemers zullen verrassen met nieuwe visies en perspectieven.” Onderwerpen die tijdens ‘Fit for Future’ aan bod komen zijn blockchain, Future of Risk Management, Artificial Intelligence & Machine Learning, New Pension Systems, Future of Health.

Het evenement vindt van 12.30 uur tot 18.00 uur plaats in het Friendship Sports Centre in Amsterdam, het enige sportcentrum in Europa dat volledig toegespitst is op jongeren met een beperking.