Vacature Nederlof & Partner: fulltime Expert Brand/Varia

Vanwege verdere uitbreiding in het vakgebied Brand/Varia is Nederlof & Partner,  een jonge en dynamische en solide organisatie gespecialiseerd in o.m. brand/varia, avb/avp, en automotive schades,  per direct op zoek naar een fulltime Expert Brand/Varia ((dit betreft een landelijke functie).

 

 

 

Nederlof en Partner is een jonge en dynamische en solide organisatie gespecialiseerd in o.m. brand/varia, avb/avp, en automotive schades.

Inhoud van de functie:
Als expert voer je zelfstandig en in teamverband expertises uit. Hierbij is snel en adequaat handelen vanzelfsprekend en ben je in staat opdrachtgevers, gedupeerden en overige betrokkenen vlekkeloos en adequaat te informeren. Je bent ondernemend en je herkent je in vaardigheden zoals correct, zelfstandig, accuraat, nauwkeurig en sociaal vaardig.

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 6 jaar ervaring als expert in het vakgebied
    • Minimaal een HBO opleiding NIVRE expert of bereid zijn de opleiding daartoe te volgen
    • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
    • Bereid tot inzet buiten kantooruren en het volgen van opleidingen
    • Representatief, dienstbaar en sociaal vaardig
    • Klantgericht, verantwoordelijk, samenwerkend en resultaatgericht
    • Woonachtig in centraal Nederland

Wat heeft Nederlof en Partner jou te bieden?

Bij Nederlof en Partner werken we elke dag aan waarde voor onze klanten en verzekerden. Vanzelfsprekend willen wij ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn bij alle mogelijke schades en aan het bezit van verzekerden.

Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei, met een marktconform salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Past deze vacature bij jou, reageer dan via vacature@nederlofenpartner.nl

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op onze website www.nederlofenpartner.nl.
Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld