Vacature Flyct: Juridisch Adviseur  

Bij Flyct, dat de belangen behartigt van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers, is op de afdeling rechtshulp een plaats vrijgekomen voor een doortastend Juridisch Adviseur die  snel tot de kern komt. Er wordt gezocht naar iemand voor minimaal 32 uur.                                                                                                                        Voor meer informatie klik op de vacature.

Vacature Juridisch Adviseur

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof hebben wij op onze algemene rechtshulp afdeling van een plaats vrij voor een doortastend Juridisch Adviseur die snel tot de kern komt. Wij zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week voor de periode van 1 september 2018 tot 1 februari 2019.

Wij zijn Flyct International. Wij zijn een gespecialiseerd partner van verschillende rechtsbijstandsverzekeraars op het gebied van onder meer buitenlands recht. Wij geven juridische ondersteuning aan mensen die bijvoorbeeld buiten Nederland een juridisch probleem hebben. Dat kan gaan om personenschade of geschillen op het gebied van consumenten- of arbeidsrecht. De vacature concentreert zich op de laatste twee gebieden.

Interesse of vragen? Bel of mail naar Paul Schillings – Director Foreign Claims op 06-53 299 535 of via paul.schillings@flyct.nl

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-studie Rechten en ervaring in juridische advisering, vooral op het gebied van arbeidsrecht en consumentenrecht.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Wat maakt jou een goede Juridisch Adviseur ?

Je kunt je inleven in de gedachtewereld van de cliënt, laat je kennis zien van Nederlands recht en legt verbanden met het betreffende rechtssysteem in het buitenland. Zo stel je je cliënt gerust en biedt hem perspectief over het vervolg. Zeker bij cliënten met letselschade toon je gepaste empathie. Je  hebt daarnaast gevoel voor verhoudingen en omgangsvormen in het buitenland en zet dat in bij het behandelen van de zaken.

Op inhoudsniveau van het dossier, kun je de gevolgen van kleine acties op deelgebieden binnen je dossier inschatten. Jij kan ‘schaken’.

Wat kun je van ons verwachten?

We vragen wat, maar hebben je ook veel te bieden: een leuk team, uitdagend werk waarin je al snel zelfstandig taken mag oppakken en veel contacten hebt met uiteenlopende , ook buitenlandse partijen (advocatuur, instanties, gerechtsdeurwaarders). Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie, met een aantrekkelijke beloning ( start – afhankelijk van ervaring – € 2500,- tot € 3500,- ) binnen een ambitieus en dynamisch bedrijf in een mooi kantoor in Capelle aan den IJssel.