Vacature: CNA Hardy zoekt Underwriter Life Science en Medische Beroepsaansprakelijkheid

Bij CNA Hardy is een vacature ontstaan voor de functie van Underwriter Life Science en Medische Beroepsaansprakelijkheid. Geïnteresseerd?  Klik op de vacature voor meer info.

CNA Hardy is een leidende verzekeraar op het gebied van Life Science en Medische Beroepsaansprakelijkheid. In verband met de verdere groei van onze Nederlandse portefeuille zijn wij op zoek naar versterking van ons team in Hoofddorp.

Wij zoeken een enthousiaste collega met een scherp analytisch vermogen, die in staat is om zelfstandig aansprakelijkheidsrisico’s te beoordelen en deze om te zetten naar verzekeringsoplossingen. Heb jij een goede kennis van aansprakelijkheidsverzekeringen en daarnaast enige affiniteit met de medische sector én vind jij het leuk om deel uit te maken van een internationale organisatie, dan ben jij voor ons de juiste kandidaat!

Wij bieden een dynamische werkomgeving, flexibiliteit, enthousiast team, volop ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Monique Kooijman  (Monique.Kooijman@cnahardy.com.) of Hans van Langen (Hans.vanLangen@cnahardy.com).