Vacature Bureau Veritas Riskcontrol: fulltime Risicodeskundige

 

Bureau Veritas Riskcontrol, een toonaangevende internationaal georiënteerde dienstverlener op een breed terrein, is op zoek naar een fulltime Risicodeskundige. Voor meer informatie klik op de vacature.  

 

 

 

 

 

 Bureau Veritas Riskcontrol is op zoek naar een fulltime Risicodeskundige.

Als Risicodeskundige voer je inspecties uit bij verzekerden in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of vastgoedpartijen. Hiervoor is kennis noodzakelijk van de verzekeringsmarkt (clausules,  acceptatieproces e.d.) en risicobeheersing op het brede gebied van brandpreventie, inbraakpreventie, bedrijfsschade preventie, preventiebewustzijn en compliance van overige risico’s. Het met deze kennis identificeren van afwijkingen en het kunnen beoordelen welke maatregelen getroffen moeten worden om tot een aanvaardbaar niveau te komen, behoort tot jouw taken. Daarnaast kun je worden ingezet om – vanuit jouw expertise – te helpen bij andersoortige audits. Bij dit soort audits ga je na of een bedrijf alle inspecties, keuringen en risico analyses heeft uitgevoerd die wettelijk verplicht zijn, eventueel aangevuld met het controleren van bedrijfsvoorschriften. De medewerker moet dus gedegen kennis hebben van gerelateerde wet- en regelgeving en van alle aspecten die mogelijk van invloed kunnen zijn op het gebied van risico’s, riskmanagement en compliance.

 Jouw profiel

Je hebt meerdere jaren ervaring als Risicodeskundige en bent bij voorkeur geregistreerd in het ‘register risico deskundige’ van het NIVRE (of gelijkwaardig register), of je bent bereid het traject tot registratie te volgen. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Gedetailleerde kennis op het gebied van een relevant risicodeskundig thema is een pré;
  • Kennis op het gebied van risico’s in relatie tot verzekeraars;
  • Kennis op het gebied van wet- en regelgeving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Klantgerichtheid;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • In het bezit van rijbewijs B.

 Onze organisatie

Bureau Veritas is een toonaangevende, internationaal georiënteerde dienstverlener op het gebied van testen, metingen, inspecties, validaties, technisch advies, certificering (onafhankelijke externe beoordeling van organisaties en bedrijfsactiviteiten op basis van een specifieke norm), QHSE borging en training rondom onder meer kwaliteit, veiligheid & gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zijn actief met 1.400 laboratoria en kantoren in 140 landen en hebben ruim 69.000 professionals in dienst om onze klanten optimaal te bedienen en maken een sterke groei door. Als onafhankelijke en objectieve dienstverlener richten we onze aandacht op een groot aantal uiteenlopende sectoren, waaronder olie & gas, power & utilities, (proces)industrie, bouw & installatie, transport & logistiek, scheepvaart, import & export, gezondheidszorg, vastgoed, voedingsmiddelenindustrie, zakelijke dienstverlening en overheid.

Ons aanbod

Een uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team. Daarbij bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw motivatie en CV per mail via hrmnld@nl.bureauveritas.com. Je kunt ook gebruik maken van onze website om te solliciteren: www.bureauveritas.nl/home/careers. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met ons via 088 – 450 55 00.