Troostwijk Expertises start op 17 maart a.s. met uitgebreide bedrijfsschadetraining

Op 17 maart a.s. starten de bedrijfsschade-experts/registeraccountants van Troostwijk Expertises met een uitgebreide training Bedrijfsschade. “Door het onderwerp vanuit het perspectief van verschillende vakgebieden te behandelen, verzorgen onze vakspecialisten een uitgebreide en brede training die uniek in zijn soort is”, aldus Troostwijk.

Zowel het managen van bedrijfsschade ten opzichte van de continuïteit van een onderneming als het op de juiste manier berekenen van het bedrijfsschadebelang zullen o.a. bij de training aan bod komen. Tevens zullen er casussen worden behandeld die de deelnemers zelf inbrengen.

Na het volgen van deze training beschikken de deelnemers volgens de organisatoren over relevante kennis om zichzelf te wapenen tegen een potentiële bedrijfsschade en over voldoende middelen en benodigde methodiek om na te gaan of bedrijfsschadebelangen correct zijn opgenomen in de verzekeringspolis. “ Dit is van groot belang, want het komt helaas te vaak voor dat de bedrijfsschadebelangen te laag worden ingeschat waardoor ondernemers o.a. veel te weinig uitgekeerd krijgen na een schade. We zien helaas al te vaak de vervelende gevolgen van dit soort verzekeringsmanco’s wanneer onze contra-experts schades afhandelen in het belang van gedupeerden en daarmee ook verzekeraars die te weinig premie ontvangen”, stelt Troostwijk.

De dagtraining duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden op de trainingslocatie in het Van der Valk hotel in Vianen. Het aantal deelnemers bedraagt tussen de 10 en 20. De kosten bedragen 750 euro, excl BTW en incl locatiekosten.

Aanmelden voor de training in maart kan via trainingen@risicoinspecties.nl