TOP Expertise zoekt (aankomend) bouwkundig vooropname-expert/inspecteur en bouwkundig en/of werktuigbouwkundig schade-expert 

Vanwege de sterk groeiende werkzaamheden zijn bij  TOP Expertise BV, een onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties, zij vacatures ontstaan voor  een (aankomend) bouwkundig vooropname-expert/inspecteur en een bouwkundig en/of werktuigbouwkundig schade-expert.

VACATURES

(aankomend) bouwkundig vooropname-expert / inspecteur

en

BOUWKUNDIG en/of WERKTUIGBOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT

Wie zijn wij?

TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jonge en dynamische expertise-organisatie, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet, maar werkzaam in de gehele Benelux. 

Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet “complexe” schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.

Naast schade-expertise verrichten wij bouwkundige vooropnames en risico- inspecties voorafgaand aan bouw- en infrawerkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze techneut met voldoende sociale en communicatieve vaardigheden.

Voor de vacature van (aankomend) vooropname-expert word je ingewerkt en/of opgeleid om bouwkundige vooropnames uit te voeren. Doorgroeimogelijkheden naar behandeling van (complexe) schadekwesties behoort tot de mogelijkheden. Enige werkervaring is een pré. Daarnaast ben je bereid om een opleiding te volgen tot NIVRE-registerexpert. Personen die reeds NIVRE-expert zijn, hebben een voorkeur.

Voor de vacature van schade-expert zoeken wij een enthousiaste collega die sinds enkele jaren al werkzaam is in de expertisebranche en verder wil doorgroeien in de behandeling van complexe CAR en AVB schades. Ook hier geldt dat je bereid bent om opgeleid te worden tot NIVRE-registerexpert. Personen die reeds NIVRE-expert zijn, hebben een voorkeur.

Wat is je achtergrond?  

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO-niveau. Inmiddels heb je enige werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Collegialiteit, servicegerichtheid en stressbestendigheid zijn vanzelfsprekende begrippen voor jou.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een enthousiast, jong en dynamisch team. TOP Expertise biedt jou een uitstekend salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel?

Reageer dan nu per e-mail en stuur je cv voorzien van een sollicitatiebrief met daarin een duidelijke motivatie naar rk@topexpertise.nl.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Robert Kruik, via 010 – 31 33 940  of bezoek onze website www.topexpertise.nl.