Terugkeer Paul Westerik bij a.s.r. best gelezen bericht in maart


De terugkeer van Paul Westerik als schade-expert bij a.s.r. na een kort uitstapje van drie maanden bij de Hanselman Groep, is het best gelezen bericht in de maand maart op de website van Risk & Business: 736 keer. Op de tweede plaats staat de aanstelling van Bas van Mullem als Head Market Management Nederland bij AGCS en de overstap van Eelco Wester van AGCS naar  Aon Risk Solutions als Senior Cliënt Manager, gevolgd door het artikel van Burghgraef van Tiel & Partners over de in het geding zijnde brandveiligheid door installatiefouten bij zonnepanelen.

Op plek vier staat het bericht over de interesse van Aon in een overname van Willis Towers Watson, een nieuwsfeit dat een dag later al weer oud nieuws was door de bekendmaking dat Aon niet langer geïnteresseerd was in een acquisitie.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de ambitieuze groeiwens van Van Ameyde met 50% in drie jaar ( RvB-bestuurslid Bob de Bruijn in  Risk & Business Magazine), de blog van mr Ellis Verhoeven (letselschade.com) over de trage schadeafwikkeling van letselschadeclaims, en artikelen over nieuw wetenschappelijk onderzoek over overschatte risico’s asbest, de uitbreiding van BosBoon Expertise met vijf schade-experts, Sharon van Herel (HDI) over de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de branche om risico’s verzekerbaar te houden en de stelling van Radar dat verzekeraars de eigen gedragscode letselschade schenden

 In totaal werd de website van Risk & Business in maart  door 26.513 personen bezocht, wat neerkomt op gemiddeld 855 bezoekers per dag. In het eerste kwartaal van dit jaar bezochten 83.806 de website, ruim 69% meer dan de 49.0043 bezoekers in de eerste maanden van 2018.  Dat komt neer op gemiddeld 931 bezoekers per dag tegen 545 per dag in Q1 2018.