Symposium op 23 november a.s. in Utrecht: ‘10 jaar LRGD deskundigen: een evaluatie’

Op 23 november 2017 organiseert het LRGD (Landelijk Register Gerechtelijke Deskundigen) zijn jaarlijkse symposium. Dit jaar werken partijen, advocaten en de rechtspraak 10 jaar met bij het LRGD geregistreerde deskundigen. Op dit symposium zullen sprekers vanuit verschillende achtergrond hierop reflecteren. Zowel sprekers als bezoekers zijn afkomstig vanuit diverse disciplines: advocatuur, rechterlijke macht, en experts vanuit uiteenlopende vakgebieden. Dit maakt het symposium tot een interessante netwerkbijeenkomst.

De programmaleiding is in handen van dr.mr. P. Vos, gastdocent van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit Leiden, en tevens decaan van de Leyden School of Law & Economics en mr. ing. N.M. Keijser, secretaris LRGD. De sprekers worden later bekend gemaakt. Het symposium is bestemd voor (gerechtelijk) deskundigen, advocatuur en rechterlijke macht. Het symposium wordt op 23 november van 10.00 tot 16.30 uur gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht (Supernova, Zaal Progess).

Deelnemers kunnen voor deze bijeenkomst PE-punten krijgen: LRGD (6 pe-punten), NIVRE (4 pe-punten), MFN (5 pe-punten categorie 2), NBA (de accountant in business mag voor maximaal de helft van zijn PE-plicht ongestructureerde PE-activiteit registreren) en advocaat-deelnemers kunnen zelf PO-punten aan deze cursus toerekenen als zij van mening zijn dat deze cursus hun vakbekwaamheid ten goede komt.

Korting bij voorinschrijving       

Aan deelname aan het LRGD-symposium zijn kosten verbonden. Geregistreerden bij het LRGD, NIVRE en NMI betalen 260 euro, excl BTW. Hetzelfde bedrag betalen cursisten bij JPAO Leiden, SFM of LSLE en leden van NVVIR/VIRA en advocaten. De kosten voor leden van de Rechterlijke macht betalen 75 euro, excl. BTW, en overige deelnemers 380 euro, excl. BTW. Bij inschrijving vóór 31 augustus a.s. geldt een korting van 50 euro en voor leden van de Rechterlijke macht 15 euro. Aanmelden kan via http://www.lrgd.nl/LRGD/Symposia

 Op 31 januari jl. heeft LRGD zijn nieuwe website gepubliceerd. De site is opgefrist qua vormgeving en uiterlijk. De informatie is opnieuw tegen het licht gehouden en gerangschikt en de zoekmethodiek voor deskundigen is verbeterd: www.lrgd.nl