Risk & Business Magazine opent 2019 met extra dikke uitgave

Gisteren (18 februari 2019) is de eerste editie verschenen van Risk & Business Magazine in het nieuwe jaar. Vanwege de veelheid aan nieuwswaardigheden en ontwikkelingen in de zakelijke schadeverzekerings-, schaderegelings- en rismanagementwereld wordt het nieuwe jaar afgetrapt met een extra dik nummer van 32 pagina’s.        

In het openingsinterview presenteert Dirk De Nil, CEO Zurich Benelux, de ambitieuze toekomstplannen van de verzekeraar die in vijf jaar tijd bijna een omzetverdubbeling wil verwezenlijken.  Ambitieuze groeiplannen worden ook gedeeld door Rob Vlek en Thé van Steen namens HHG Ureco (reconditionering en asbestsanering) en Jeroen Fröhlich namens Sedgwick (expertise en andere claimsservices), die net als De Nil daarnaast ook hun visie geven op enkele actuele marktontwikkelingen.

 In de uitgave staan daarnaast interviews met Jurjen Witte en Harold Heerdink over het nieuwe kantoor van Vanderwal & Joosten in Eindhoven,  met de toedrachtonderzoekers Henk Clement en Ruud Hoogenboom en manager Huib Ort van DEKRA Marine over de schijnveiligheid van bewaakte parkeerplaatsen voor vrachtwagens, en met de drie bestuursleden van Jong NIVRE – Didi Redegeld, Frank van der Lugt en Maarten Schaap  – over hun activiteiten en plannen. Ook is er een exit-interview met schadebehandelaar Rinus van der Burg (AGCS) die na 45 jaar(!!!) afscheid nam van zijn ‘ mooie transportverzekeringsbranche’.

Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan de opleiding Coassurantie & Verzekering die in maart voor de derde keer wordt gegeven,  geeft Jurjen Oosterbaan Martinius zijn visie op de schadebehandeling in en blog en Peter Hartman (RiskFitInnovation) op de nieuwe Europese wet cyberveiligheid. De uitgave wordt gecompleteerd door een verslag van de ASPO-bijeenkomst over de toenemende regenintensiteit en een artikel  over de ervaringen van twee ‘Bazen van Morgen’: de VMBO-leerlingen Nisrine Bouchaib en Hatice Güdücü, die één dag aan het roer stonden bij Aon en AGCS.

De volledige uitgave van het Risk & Business Magazine vindt u hier: https://www.riskenbusiness.nl/wp-content/uploads/2019/02/Magazine_RB_1_2019.pdf