Risk & Business boekt opnieuw nieuw record: voor het eerst meer dan 10.000 bezoekers in één week

Nadat in november Risk & Business een nieuw bezoekersrecord kon melden is vorige week een nieuwe mijlpaal bereikt. Voor het eerst sinds de start in 2016 werd in één week de ‘magische’ grens van 10.000 bezoekers overschreden   Vorige week werd de website van Risk & Business door 10.137 brancheprofessionals bezocht voor één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.448 per dag. Dat is een verbetering ten opzichte van het oude weekrecord van 9.950 (1,364 per dag) dat dateert uit de week van 3-9 september in 2018.

Het meest gelezen bericht was de transfer van Rogier Seinstra (Victor Insurance Nederland) naar NLG Verzekeringen, dat door maar liefst 1.150 personen werd bekeken. Op de tweede plaats komt het bericht over het vertrek van Wim Span bij de VNAB (925 views) en op plek 3 het droevige overlijdensbericht van Leon Aelmans (BosBoon Expertise), dat vorige week  bijna 800 keer werd gelezen maar in de afgelopen twee weken zelfs 2.900 (!!!)  keer.

Daarnaast werden vorige week nog vier artikelen meer dan 300 keer bekeken: Het vertrek van Ad Boekraad bij Navigators, de opening door GCube van een Amsterdams kantoor met Andries Veldstra en Elkhadir El Hammdaoui als underwriters, het verslag van de Tekenborrel van Meijers waarin de makelaar een nog grotere focus op de zakelijke markt aankondigt en de aanstelling van John Peerbolte als directeur bij GRM-Expertises