Redactie Risk & Business wenst u een prettige jaarwisseling en een gezond, geweldig en nieuwswaardig 2023

 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere, maar voor de verzekerings-, schaderegelings- en riskmanagementbranche zeker niet minder nieuwsvolle jaar. De volgende  nieuwsbrief ontvangt u volgende week vrijdag 6 januari in uw mailbox. De komende werkdagen blijft het laatste actuele nieuws te vinden op www.riskenbusiness.nl.

 De redactie van Risk & Business wenst u een fijne, gezellige en veilige jaarwisseling toe en voor 2023, zowel privé als zakelijk, alvast een gezond, geweldig en nieuwswaardig jaar toe met opnieuw vele (fysieke) persoonlijke contacten. 

Blijf de Risk & Business Nieuwsbrief en Magazine ook ontvangen na uw baanwissel!

Wie het nieuws op Risk & Business volgt kan er niet omheen: de transfercarrousel draait ook in verzekerings- en schaderegelingsland op volle toeren. Wilt u ook na uw baanwissel de Risk & Business nieuwsbrief en  magazine blijven ontvangen, geef dan het nieuwe emailadres door. Dat kan via  de website www.riskenbusiness.nl of via een mail naar info@riskenbusiness.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u op de hoogte blijft van de meest actuele vakinformatie.