Opvolging Hans Gorrée door Oscar Bus bij VolkerWessels meest gelezen bericht in februari

De aanstelling van Oscar Bus als opvolger van Hans Gorrée als directeur Corporate Risk & Assurance bij VolkerWessels is het meest gelezen bericht in de maand januari op de website van Risk & Business: 725 keer. Op de tweede plaats staat het artikel waarin Dirk De Nil de ambitieuze groei-  en toekomstplannen van  Zurich Benelux aankondigde en de benoeming van Ad Boekraad tot Country Manager bij Navigators staat op plek 3.

Daarna volgen  het bericht over  de nieuwe baan van Kelly Maynard als Global Connect Manager bij Anthos en de overstap van Geneviëve Jubitana van Sedgick Nederland naar Sedgwick France  als directeur marketing & development .

De Top 10 wordt gecompleteerd door de wijzigingen in het NIVRE-bestuur, de fysieke samenvoeging van alle medewerkers van HDI Global Specialty op één verdieping op het Rotterdamse hoofdkantoor, de benoeming van Alex de Langen als directeur Intermediair bij VIVAT en het onderzoek van Interpolis over het voorkomen van burnout bij millennials en andere medewerkers. Op de tiende plaats staan twee berichten met exact hetzelfde aantal bezoekers: De benoeming van Coen de Smidt bij SAA Verzekeringen en de start van Willy Berentsen als zelfstandig ondernemer onder de naam Risk-IT.

In totaal werd de website van Risk & Business in januari door 28.550 personen bezocht, wat neerkomt op gemiddeld 948  bezoekers per dag. Sinds de start in 2016 was slechts drie keer het gemiddelde aantal bezoekers per dag hoger: vorig jaar november (1.056) en december (1.008) en januari dit jaar (991).