Ontvangen uw collega’s al de Risk & Business Nieuwsbrief en Magazine?

Het nieuwsplatform Risk & Business fungeert sinds begin 2016 als het nieuwsmedium voor professionals in de (zakelijke) verzekeringsmarkt, de schaderegelingsbranche en de riskmanagementwereld. De waardering voor het actuele nieuws en de achtergronden op de website, de twee keer per week verschijnende nieuwsbrief en het regelmatig verschijnende digitale magazine is hoog. Bovendien vertoont het aantal lezers nog altijd een stijgende lijn.

Vorig jaar werd door meer dan 350.000 professionals één of meerdere artikelen op de website ‘geopend’ en dus gelezen, een toename met ongeveer 25% ten opzichte van 2018. En in de eerste tien  maanden van dit jaar werd de website al meer bekeken dan  in geheel 2019, een toename met 35%. Zowel de nieuwsbrief en het digitale magazine wordt inmiddels naar ca. 4.000  emailadressen verstuurd.

Toch kom ik – initiatiefnemer Jan van Stigt Thans – bij mijn dagelijkse werk nog altijd mensen die nog niet op de hoogte zijn van het bestaan van Risk & Business.  Kent u collega’s of relaties voor wie deze gratis vakinformatie interessant is, maar die de nieuwsbrief en het magazine nog niet ontvangen? Geeft het aan hen door. Aanmelden kan eenvoudig via website www.riskenbusiness.nl of via een mail naar info@riskenbusiness.nl. Dan zorgen wij ervoor dat zij voortaan de meest actuele vakinformatie automatisch in hun mailbox ontvangen.