Nieuwe mijlpaal voor Risk & Business: gemiddeld meer dan 1.000 bezoekers per dag in oktober; voormalige Syrische vluchteling Omar Alshahed (Vivat) meest gelezen bericht 

Vorige maand bezochten 31.253 schade- en verzekeringsprofessionals de website van Risk & Business bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, het hoogste aantal ooit. Daarmee is voor de derde maand op rij een nieuw bezoekersrecord behaald. In september kende de website nog 28.003 bezoekers en in augustus 26.560. Een andere mijlpaal is dat voor het eerst sinds de start in 2016 de grens van gemiddeld 1.000 bezoekers per dag werd overschreden (1.008), 8% meer dan de 933 vorige maand en zelfs 17,6% meer dan de 857 in augustus.

De indiensttreding van de voormalige Syrische vluchteling Omar Alshahed was in oktober het meest gelezen bericht, op ruime afstand gevolgd door het bericht over de seksistische en homofobe mails die Lloyd’s CEO Inga Beale ontving bij haar aantreden. De Top-5 wordt gecompleteerd door drie personalia: de overstap van Dirk Groeneveld naar Willis Towers Watson, de terugkeer van Harold Penninx bij Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) en de uitbreiding van het Benelux-team bij Chubb met drie underwriters.

Bij de tien meest gelezen berichten behoren daarnaast de versteviging van de positie op Nederlandse markt van Ecclesia Gruppe  met de overname van Gebr. Sluyter, de versterking van Arntz| van Helden  met twee schade-experts, het vertrek van COO René Mandos bij AON, de terugkeer in de verzekeringsbranche van Duncan Berrevoet bij de Montclair Groep en het seminar van de branchegroep Personenschade van het NIVRE over de nieuwe wet affectieschade.