Nieuwe editie digitale magazine Risk & Business verschenen

 

Gisteren (donderdag 9 november jl. ) is een nieuw editie verschenen van het digitale magazine van Risk & Business. In het magazine staan twaalf artikelen  verspreid over 24 redactionele pagina’s. In de uitgave vertellen een drietal schade-experts – Jan Willemse (Cunningham Lindsey), Ronald Pols (DEKRA Experts) en Arwin Karssemeijer (Experts in Schade)- over  hun ervaringen op Sint Maarten. Daarnaast zijn in de nieuwe uitgave interviews opgenomen met operationeel directeur Thomas van der Weiden van Dolmans Calamiteiten Diensten over de nieuwe dienst geurmanagement en met Juan Christoffels over het nieuwe managementteam van de Verweij Hoebee Groep.

In de 7e editie van dit jaar zijn verder verslagen te lezen van de presentatie die Huib Ort (DEKRA Experts)  bij de VNAB hield over ‘de Nieuwe Zijderoute’ en van de Open Markt-bijeenkomst van het OSB Platform Reconditionering.  De uitgave telt bovendien twee blogs: van Yvette van Gemerden (PWC) over de nieuwe privacywetgeving (GDPR/AVG) en van Rob Meershoek (Dolmans Calamiteiten Diensten) over de interactie na een calamiteit. Met als titel ‘lokfietsen schrikken dieven af’ presenteert Ben Vollaard (Universiteit Tilburg) de uitkomsten van zijn onderzoek en vertelt maarten van der Linden (Branche Personenschade NIVRE) over de uitkomst van een onderzoek waarin de markt is gepolst over de verharding in de opstelling van partijen bij de regeling va personenschades.  De uitgave wordt gecompleteerd door artikelen over de uitkomsten van het kerncijferonderzoek van Bureau DFO over  cyberverzekeringen en  over de cijfers van de Risicomonitor Woningbranden 2017.

Het volledige magazine staat op de website van Risk & Business: http://riskbusiness.kinsta.cloud/wp-content/uploads/2017/11/RB_7_2017.pdf.