Nieuwe editie digitaal magazine Risk & Business verschenen

Gisteren (28 juni jl.) Is de nieuwe editie verschenen van het digitale magazine van Risk & Business. Verdeeld over 28 pagina’s zijn hierin elf artikelen opgenomen, waaronder een interview met Carola Wijkamp-Hermsen en Jan-Willem Norbart van Reaal, die daarin onder meer aangeven dat de verzekeraar een speler van betekenis wil zijn in alle schadekanalen, ook op de co-assurantiemarkt.

Andere interviews zijn met Francie Peters van ‘de Bureaus, dat een rol ambieert als beïnvloeder en inspirator van nieuwe marktontwikkelingen in de letselbranche, met Klaas Borger en Lieuwe Norel (Artium Experts) over de technische hoogstandjes die aquaducten zijn en met Özlem Adsiz (Inter-Focus) over een efficiënte aanpak in de begeleiding van interculturele letselschadeslachtoffers.

De uitgave wordt gecompleteerd met artikelen over de toekomstvisie van het Verbond van Verzekeraars op de rechtsbijstandbranche, de tweede lichting van de deeltijd masteropleiding Commercieel Privaatrecht die de Erasmus school of Law organiseert, een column van Peter Hartman met als titel ‘Klimaatverzekering beschermt kwetsbaren wereldwijd’ en de door de Letselschade Raad ontwikkelde gedragscode voor afhandeling beroepsziekteclaims. Ook wordt aandacht besteed aan het Salary Survey 2018 van Robert Walters Benelux ‘Werkgever is aan zet in 2018’, de nieuwe onderzoekstool iRC die Digitale opsporing heeft geïntroduceerd en een verslag van de lezing van Yrjo Migchelsen (BMT) voor de NIVRE-branchegroep Transport/Goederen over de bijzondere aspecten van een brandonderzoek aan boord van een schip.
De volledige uitgave is te bekijken op https://www.riskenbusiness.nl/wp-content/uploads/2018/06/RB-4-2018.pdf