Nationale Nederlanden en MainPlus Schadeherstel tekenen nieuwe overeenkomst

 

Nationale Nederlanden (NN) en MainPlus Schadeherstel hebben een meerjarige overeenkomst getekend op het gebied van herstel in natura. MainPlus Schadeherstel was al een partner van Delta Lloyd Groep en de twee partijen werken al enige tijd succesvol samen. Met de overname van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden heeft ook Nationale Nederlanden kennis gemaakt met de werkwijze van MainPlus.

Dankzij de goede resultaten, heeft NN besloten het contract te vernieuwen. Door de nieuwe overeenkomst kunnen de verzekerden van alle labels van Nationale Nederlanden Groep gebruik maken van de diensten van MainPlus Schadeherstel op het gebied van herstel in natura. Directeur Joost Versteeg: “We zijn er erg trots op dat we het vertrouwen hebben gekregen van Nationale Nederlanden om nu ook voor het NN-label te mogen werken. Het is de verdienste van de collega’s van MainPlus Schadeherstel dat onze organisatie voldoet aan de stringente eisen die NN aan haar ketenpartners stelt.”

Sinds de oprichting in 2011 ondersteunt MainPlus in Nederland met ondertussen ruim 60 medewerkers, tientallen vastgoedeigenaren en -beheerders, woningcorporaties, VvE’s en schadeverzekeraars. De onderneming heeft inmiddels ruim 150.000 huurwoningen in beheer. In 2016 werd Lex Woont opgericht, de Wegenwacht voor woningbezitters. Voor abonnees voert Lex Woont de meest voorkomende reparaties en onderhoud uit aan particuliere woningen. Om de service en kwaliteit verder te verbeteren heeft MainPlus dit jaar een academy opgericht voor de eigen medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners.
Het curriculum richt zich zowel op het bijbrengen van kennis als het (door)ontwikkelen van vaardigheden, zoals bouwkunde, verzekeringsrecht en het herkennen van sociale
misstanden.
V.l.n.r. Richard Groot (NN), Marc Jellema (NN), Joost Versteeg (MainPlus), Gerard van Engelenburg (MainPlus) en Hajo Hartman (NN).