In de peiling!: Welke sector heeft de beste papieren voor de tweede helft van 2020 en boekt de grootste procentuele omzetgroei?

De eerste helft van dit jaar stond in het teken van de Corona-pandemie, die een negatieve impact heeft gehad op de omzet van de meeste bedrijfstakken in de Risk & Business-doelgroep. Wat gaat de tweede helft van het jaar brengen? Welke sector heeft de beste papieren en gaat van alle bedrijfstakken de grootste procentuele omzetgroei boeken. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de poll hieronder in of ga naar de website  www.riskenbusiness.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Nieuw bureau Ernst-Jan Henkelman en Henk Beekman meest opvallende branchetransfer in de eerste helft van 2020

Corona heeft nauwelijks effect gesorteerd op de transfers binnen de verzekeringsbranche. Vooral afgelopen weken  draaide de transfercarrousel overuren. In de vorige poll hebben we een elftal opvallende transfers geselecteerd uit de eerste helft van dit jaar en onze lezers gevraagd welke volgens hen  de meest opvallende transfer was. De start van Holland Verzekeringmakelaars, het nieuwe makelaarsbedrijf van Ernst-Jan Henkelman en Henk Beekman werd het vaakst genoemd: 27,5% van alle stemmen. De overstap van Laurens Schox van Reaal naar NN kwam met 19,83% op de tweede plaats, gevolgd door de benoeming  van Mandy van der Zalm als Chief Broking Officer bij Aon (9,9%) en Pieter van  Rossum van WTW naar Meijers (8,8% ).

De start van Mark Vos’ eigen expertisebureau; de overstap van Michel de Man van Aon naar AGCS en die van Jacqueline Bolijn van NN naar Kröller Boom kregen ieder 7,7% van de stemmen.  De indiensttreding van Ad Boekraad naar DUPI werd door 4,4% van de lezers als meest opvallende transfer bestempeld, de start van het nieuwe assuradeurenbedrijf van Hans Geerdink en René Schickendantz (i4e) door 3,3% en die van Ralph van Helden met de Europese tak van Everest Re 1,11%. De resterende 2,2% van de lezers noemde een andere.