In de peiling: Wat was voor u het meest opvallende vaknieuws deze zomer?

 

 Komkommertijd of niet, ook tijdens uw vakantie ging het verzekerings- en schaderegelingsnieuws gewoon door? Wat was volgens u het meest opvallende vaknieuws in juli en september. We hebben voor u een selectie gemaakt uit het nieuws dat eerder op website en in de nieuwsbrief van Risk & Business verscheen. We zijn benieuwd naar uw antwoord.   Vul de poll hieronder in of doe dat op de website  www.riskenbusiness.nl

 Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Brits initiatief  om slecht tegen cyberaanvallen beveiligde bedrijven te beboeten, verdient ook hier navolging!

De Britse regering wil organisaties in de publieke sector die te weinig doen om cyberaanvallen, datalekken en andere computerstoringen een boete opleggen. Volgens de lezers van Risk & Business is dit een goed initiatief dat navolging verdient in Nederland. Alle respondenten waren het op de een of andere manier eens  met de stelling. Het overgrote deel van hen vinden een dergelijke boete alleen geschikt voor bedrijven in de publieke sector, zoals ziekenhuizen, nutsbedrijven en andere overheidsinstellingen. Een enkeling spreekt ook van een goed plan voor alle organisaties en bedrijven. Ongeveer een kwart spreekt van een goed initiatief, maar praktisch oncontroleerbaar en dus niet goed uitvoerbaar.