In de peiling: Wat was hét vaknieuws in 2021?

2021 was in meerdere opzichten een bijzonder jaar. Het is misschien in de eerste plaats wel het jaar van Corona, thuiswerken en niet of nauwelijks fysieke branchebijeenkomsten. Maar alleen al kijkend naar de nieuwsberichtgeving in Risk & Business was er zeker niet minder vaknieuws dan in het pre corona-tijdperk. Wat was voor u hét vaknieuws van 2021? . We hebben hieronder enkele geselecteerd, maar er is natuurlijk ook een vrije keuze. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul onderstaande poll in of ga naar de website.

Vraag: Wat was hét vaknieuws in 2021?

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Overstap Jeroen Everling en Dolf Balink naar Howden ‘meest opvallende transfer van 2021’

 Van de talrijke transfers in de verzekerings-, riskmanagement- en schaderegelingsland in het afgelopen jaar werd die van Jeroen Everling en Dolf Balink van WTW naar Howden de meest opvallende genoemd. Dat blijkt uit de meer dan honderd reacties op de vorige polI in deze nieuwsbrief. Bijna een op de drie respondenten (31,6%) noemde hen als meest opvallende transfer, op de voet gevolgd door de benoeming van George Oostrom als directeur bij EMN (29,1%),

Op ruime afstand volgden de transfers van Anneke Kooiman naar DUPI en die van Joost Vink naar Raetsheren (ieder 8,8%)  en de aanstelling van Marlies Fröhlich (ex Marsh) bij Aon en die van Eva Fransz als Underwriting Manager Brand bij NN Beurs (ieder 7%). Daarnaast kregen de transfers van Eugene Koster naar Anchor Insurance en van Ron de Klerk  naar Howden elk 3,5% van de stemmen en die van Armand Hoftijzer naar MarshBerry International 1,75%.