In de peiling : Wat was de meest opvallende personeelstransfer in 2020?

Ondanks corona veranderden  toch tal van verzekerings, schaderegelings- en riskmanagementprofessionals  van baan, soms binnen het eigen bedrijf maar meestal naar een andere werkgever. Wat was volgens u de meest opvallende transfer in 2020?. Mede op basis van de leescijfers in Risk & Business selecteerden we er een aantal voor u.

Wat was de meest opvallende personeelstransfer in 2020?

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Lezers Risk & Business noemen salarisinleveringsvoorstel Aon hét vaknieuws van 2020

 Het wereldwijde salarisinleveringsvoorstel voor het personeel van Aon is door de lezers van Risk & Business bestempelt als hét vaknieuws voor 2020. Meer dan de helft van de respondenten (54,05%) kozen uit een aantal geselecteerde nieuwsartikel dit bericht. Op de tweede plaats volgt de sterk verhardende markt met 16,22% van de stemmen.

Aon neemt ook de derde  plaats in met de voorgenomen fusie met Willis Towers Watson (12,16%). Werken in coronatijd werd door 5,56% van de respondenten genoemd en het rapport van de Universiteit van Utrecht over de afwikkeling van langlopende dossiers, de start van tal van nieuwe makelaars- en verzekeraarsbedrijven, de aankondiging van de directe verzekering door het Verbond en – als enige open inzending – de start van het maritieme expertisebureau De Haas| Van Oosterhout elk door  2,7%.