In de peiling!: Verbod op consumentenvuurwerk is een goede zaak!

In deze nieuwsbrief pleit verzekeraar Achmea voor ondertekening van het vuurwerkmanifest en voor onder meer een verbod op consumentenvuurwerk. In plaats daarvan zou vuurwerk voortaan op centrale plaatsen alleen door professionals moeten worden afgestoken. Dit ter voorkoming van veel materiële schade als persoonlijk letsel. Wat vindt ervan? We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de poll hieronder in of ga naar de website  www.riskenbusiness.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Bedankt voor uw medewerking

Uitkomst vorige poll: Verzekeraars en makelaars hebben dit jaar de grootste omzetgroei geboekt

Van alle beroepsgroepen werkzaam in de schadeverzekeringsmarkt hebben verzekeraars en makelaars de grootste omzetgroei geboekt, zo kan worden geconcludeerd uit de uitkomst van de vorige poll in deze nieuwsbrief. 

Op de vraag welke beroepsgroep  de grootste omzetgroei heeft geboekt in 2019, antwoordde bijna  drie van de respondenten (29,41%) verzekeraars en iets minder dan een kwart  (23,53%)  makelaars.  Daarnaast is 14,71% van de inzenders van mening dat de inkomsten van autoschade- en overige schadeherstelbedrijven het meest zijn gestegen in 2019, 11,76% noemt advocatenkantoren, 5,88%  schade-experts en 2,94% reconditioneringsbedrijven. Eén op de acht à negen respondenten (11,76%) denkt juist dat de omzet bij alle beroepsgrepen dit jaar (licht) zal dalen.