In de peiling! Reageer op de stelling: Het aantal schades zal verder afnemen 

Rotondes in het verkeer, meer aandacht voor preventie en riskmanagement en nieuwe technologieën in apparaten die tijdig de kans op kortsluiting of een andere schadeoorzaak aangeven. Wat is de impact daarvan op de schadefrequentie. Aan de andere kant zijn er volop signalen dat schades steeds complexer worden en de gemiddelde schadebedragen hoger. Wat betekent dat voor de schadelast. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de poll hieronder in of doe dat op de website  www.riskenbusiness.nl.

 

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag Poll vorige week: Meerderheid lezers eens met stelling dat verzekeraars bij schade te vaak naar mogelijke uitsluitingen kijken

Verzekeraars kijken bij een schadeclaim te vaak naar mogelijke uitsluitingen! Zo luidde de stelling in de poll van vorige week. Iets meer dan een kwart (26,7%) van de lezers van de Risk & Business Nieuwsbrief s het totaal oneens met de stelling en vindt derhalve dat geen enkele verzekeraar bij een schadeclaim primair naar uitsluitingen kijkt. Verder onderschrijft 6,7% de stelling ten dele en is van mening dat bij een minderheid van schadeverzekeraars in de zakelijke verzekeringsmarkt de focus ligt op mogelijke uitsluitingen. Bijna de helft (46,7%) vindt dat daarvan sprake is bij een meerderheid van alle schadeverzekeraars en 20% bij alle op de zakelijke markt actieve maatschappijen.