In de peiling! Reageer op de stelling: Er is in Nederland nog voldoende capaciteit voor de verzekering van CAR-risico’s!

Vorige week maakte XL Catlin bekend dat zij in de tekening van CAR-risico’s in de Benelux beëindig. Eerder gingen andere verzekeraars hen  voor, dan wel werd besloten om geen grote risico’s meer in dekking te nemen. Wat betekent dat voor de CAR-verzekeringsmarkt in ons land. Is er nog voldoende capaciteit of niet. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de poll hieronder in of doe dat op de website  www.riskenbusiness.nl.

 

Stelling: 

 

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag Poll vorige week: Lezers verdeeld over stelling  ‘Dashcams in auto’s is een goede zaak’!

‘Dashcams in auto’s is een goede zaak’. Zo luidde de stelling in de poll van vorige week. De lezers van de Risk & Business nieuwsbrief en de bezoekers aan de website hebben  hierop verdeeld gereageerd. Zo onderschrijven ruim vier van de tien respondenten de stelling, omdat zij dashcams een goed hulpmiddel vinden bij de bewijsvoering  bij schade. Een kleine 30% vinden het gebruik van dashcams in auto’s juist geen goede zaak, deels vanwege een (mogelijke) inbreuk op de privacy en deels omdat zij van mening zijn dat dashcams geen goed bewijsmateriaal vormen omdat hiermee te sjoemelen valt. Ongeveer een zelfde percentage is van mening dat er aan dashcams net zoveel voor- als nadelen kleven.