In de peiling!: Op de Nederlandse co-assurantiemarkt hebben alle medewerkers dezelfde carrièrekansen!

Uit het tweede cultuur-onderzoek van Lloyd’s – zie artikel in deze nieuwsbrief – blijkt dat  meer dan de helft (54%) van de medewerkers met een Afro-Amerikaanse achtergrond en ruim een derde van het personeel met een andere etnische achtergrond van mening is dat zij geen gelijke carrière- en ontplooiingskansen van hun leidinggevenden. Hoe is dat op de Nederlandse (co)assurantiemarkt. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul onderstaande poll in of ga naar de website.  

Op de Nederlandse co-assurantiemarkt hebben alle medewerkers dezelfde carrièrekansen?

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Verzekeraars hebben de leukste baan

In de ogen van de lezers van Risk & Business hebben binnen de gehele verzekerings- en schaderegelingsbranche verzekeraars de leukste baan. Uit de vorige poll in deze nieuwsbrief blijkt dat uit negen geselecteerde beroepsgroep bijna een derde van de respondenten (32,47%)  verzekeraars heeft gekozen. Op de tweede plaats volgen risk- en insurancemanagers (18.18%), en makelaars als derde (15,58%).

Als leukste baan werd door 9,09% van de respondenten schade-experts genoemd, gevolgd door volmachtbedrijven  en reconditioneringsbedrijven en andere schadeherstellers (beiden 7.79%, advocatenkantoren (5.19%) en personenschade-experts (2.60%).