In de peiling!: Op de Nederlandse co-assurantiemarkt hebben alle medewerkers dezelfde carrièrekansen!

Uit het tweede cultuur-onderzoek van Lloyd’s – zie artikel in deze nieuwsbrief – blijkt dat  meer dan de helft (54%) van de medewerkers met een Afro-Amerikaanse achtergrond en ruim een derde van het personeel met een andere etnische achtergrond van mening is dat zij geen gelijke carrière- en ontplooiingskansen van hun leidinggevenden. Hoe is dat op de Nederlandse (co)assurantiemarkt. We zijn benieuwd naar uw mening. Vul onderstaande poll in of ga naar de website.  

Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Verzekeraars hebben de leukste baan

In de ogen van de lezers van Risk & Business hebben binnen de gehele verzekerings- en schaderegelingsbranche verzekeraars de leukste baan. Uit de vorige poll in deze nieuwsbrief blijkt dat uit negen geselecteerde beroepsgroep bijna een derde van de respondenten (32,47%)  verzekeraars heeft gekozen. Op de tweede plaats volgen risk- en insurancemanagers (18.18%), en makelaars als derde (15,58%).

Als leukste baan werd door 9,09% van de respondenten schade-experts genoemd, gevolgd door volmachtbedrijven  en reconditioneringsbedrijven en andere schadeherstellers (beiden 7.79%, advocatenkantoren (5.19%) en personenschade-experts (2.60%).