In de peiling! Net al bij Lloyd’s zijn ook hier maatregelen wenselijk tegen seksuele intimidatie, pesten en andere misstanden op de werkvloer!

Mede naar aanleiding van enkel perspublicaties over misstanden op de werkvloer bij Lloyd’s – o.a. overmatig drankmisbruik, pesten en seksuele intimidatie –  heeft hét verzekeringsinstituut inmiddels enkele maatregelen getroffen om dergelijke misstanden uit te roeien. Inmiddels hebben ook enkele Britse toezichthouders publiekelijk aangegeven hierop nadrukkelijk toe te zullen zien. Staat Lloyd’s hierin alleen of doen zich ook binnen de Nederlandse verzekeringsbranche dergelijke misstanden voor op de werkvloer. We zijn benieuwd naar uw mening hieromtrent. Vul de poll hieronder in of ga naar de website  www.riskenbusiness.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Stelling: Net al bij Lloyd’s zijn ook hier maatregelen wenselijk tegen seksuele intimidatie, pesten en andere misstanden op de werkvloer!

Net al bij Lloyd’s zijn ook hier maatregelen wenselijk tegen seksuele intimidatie, pesten en andere misstanden op de werkvloer!

 Bedankt voor uw medewerking!

Uitslag vorige poll: Ruim helft lezers verwacht dat George Oostrom zijn loopbaan in de makelaardij voortzet

In welke branche zet George Oostrom, na 22,5 jaar als COO en CEO te hebben gefungeerd bij Crawford & Company na zijn vertrek per 1 juli a.s. zijn loopbaan voort? Die vraag stond centraal in de vorige poll in deze nieuwsbrief.

Volgens meer dan de helft (56,67%) van de ruim meer dan 100 respondenten gaat Oostrom aan de slag bij een makelaar. Bijna één van de vijf inzenders (19,17%) denkt echter dat hij zijn loopbaan buiten de branche voortzet, dus in een andere bedrijfstak. Volgens één van de zeven reflectanten blijft hij echter in de  expertisebranche werkzaam (14.17%) en 7,5% denkt dat hij risk- en insurancemanager bij een (groot) bedrijf wordt. Slechts 2,5% is van mening dat Oostrom kiest voor een baan bij een verzekeraar. De tijd zal het leren.