In de peiling! In welke branche vervolgt George Oostrom zijn carrière?

Het was hét grote nieuws van twee weken geleden: George Oostrom vertrekt na 22,5 jaar, waarvan ruim 11 jaar als CEO, bij Crawford & Company. Maar waar gaat hij zijn carrière voortzetten? Binnen of buiten de branche?  Het gonst in de markt al van de geruchten en speculaties. We zijn benieuwd naar uw gedachte hieromtrent. Vul de poll hieronder in of ga naar de website www.riskenbusiness.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Stelling: In welke branche vervolgt George Oostrom zijn carrière?

 Bedankt voor uw medewerking!

 

In de peiling!:Meerderheid lezers deelt zorgen Adfiz over kaalslag verzekeringsmarkt!

‘Er ontstaat een kaalslag op de verzekeringsmarkt’, luidde de vorige stelling in deze Nieuwsbrief. Zeven van de tien respondenten (69,23%) deelt deze stelling; de resterende 30,77% vindt het tegenovergestelde en is van mening dat er in alle segmenten nog voldoende aanbieders overblijven.

Volgens bijna een kwart van de lezers (23,08%) is er in alle segmenten van de verzekeringsmarkt – particulier, mkb en (groot)zakelijk – sprake van een kaalslag; 28,21% vindt dat dit vooral voor de (groot)zakelijke markt het geval is en 17,95% vooral voor de MBK-markt

Aanleiding voor de stelling vormde de uitspraak van Adfiz die na de overname van VIVAT door NN (schade) en Athora (leven) aangaf dat een kaalslag dreigt op de verzekeringsmarkt, omdat door de voortschrijdende consolidatie steeds minder aanbieders overblijven.