In de peiling: In welke branche is de behoefte aan nieuwe medewerkers het hoogst?

Al geruime tijd draait de transfercarrousel op volle toeren. Het lijkt wel of elk bedrijf en organisatie momenteel hard op zoek is naar nieuwe medewerkers. De verzekerings-, schaderegelings-en riskmanagementbranche vormt daarop zeker geen uitzondering. Dagelijks komen op LinkedIn personeelsvacatures voorbij en ook in deze nieuwsbrief laten bedrijven uit deze sectoren via deze nieuwsbrief weten op zoek te zijn naar een of meerdere vacatures.

In welke branche is echter de behoefte aan nieuwe medewerkers het hoogst? We zijn benieuwd naar uw mening hierover. Vul onderstaande poll in of ga naar de website.

Bedankt voor uw medewerking

 Uitslag vorige poll: Afblazen fusie Aon en WTW bestempelt als ‘hét vaknieuws van 2021’

Het afblazen van de voorgenomen fusie tussen Aon WTW is door de lezers van Risk  & Business bestempeld als ‘hét vaknieuws van het jaar 2021’. Van de exact 200 respondenten klikte 46%  dit als het belangrijkste vaknieuws van het afgelopen jaar aan.  Op korte afstand volgde de gevangenisstraf die Rechtbank Midden-Nederland oplegde aan een contra-expert, die 36% van de stemmen kreeg,

De verhardende verzekeringsmarkt werd door 6% van de respondenten gezien als het voornaamste vaknieuws, gevolgd door de krachtenbundeling van Heilbron Groep en Voogd & Voogd Groep tot Alpina Group en het doorgaan van het NARIM-congres als een van weinige massale branchebijeenkomsten (beide 4%) en het nieuwe bestuur, directeur en toekomststrategie bij NIVRE en de impact van corona op het werk (beide 2%).