In de peiling: Hoeveel intermediairbedrijven telt ons land nog in 2030?

Wekelijks verschijnt er in de vakbladen wel een bericht over een fusie of overname in intermediairland. Ons land telt nu nog ongeveer 6.500 intermediairbedrijven. Dat zijn er al meer dan de ca. 4.000 in het Verenigd Koninkrijk, dat rond de eeuwwisseling er nog circa 40.000 telde. Gaat de consolidatieslag ook ons land treffen? En zo ja in welke mate? We zijn benieuwd naar uw verwachting. Vul onderstaande poll in of ga naar de website.

Stelling: Hoeveel intermediairbedrijven telt ons land nog in 2030?

 Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Drie van de vijf medewerkers wil voortaan twee of drie dagen thuis werken

 Hoeveel dagen in de week zou u de corona-pandemie thuis c.q. vanuit huis willen werken? Dat was de vraag in de vorige poll in deze nieuwsbrief. Een overgrote meerderheid van de respondenten – 87,27% -sprak hierover zijn voorkeur uit om wekelijks één of meerdere dagen thuis te willen werken.

De meeste reflectanten hebben een voorkeur om drie dagen in de week in of vanuit huis te werken (36,36%), gevolgd door twee dagen in de week (23,64%) en een dag in de week (16,36%).  Ongeveer een van de 14 respondenten (7.27% ) zou zelfs het liefst de gehele week vanuit huis willen werken en 3,64% vier dagen in de week. Slechts 12,73% geeft er de voorkeur aan de gehele week op kantoor te werken